marți, 6 decembrie 2011

PINTEXIM-TEHNOLOGIA VIDEO, TALK FUSION, LA INDEMINA TUTUROR


Este momentul să nu mai alergi după un job convențional cu 8 ore de muncă sau chiar mai mult. Alege libertatea de a face ceea ce dorești, când dorești. De ce să ne chinuim să muncim pentru altcineva, să îndeplinim target-uri impuse cu riscul sancțiunilor în caz de eșec?
Activitatea prezentată în clipul de mai sus și în cele ce urmează, pot spune că este visul oricărei persoane care lucrează în vânzări și nu numai. O activitate elegantă, făcută din pasiune. Nu mai trebuie să alergi după clienți, nu mai trebuie să pierzi timpul cu tot felul de produse, ambalaje, firme de curierat etc.
Îți oferim chiar posibilitatea să alegi modalitatea în care îți vei desfășura activitatea:
1) Partener PINTEXIM
  În cazul în care nu ai resursele financiare necesare să cumperi un pachet de servicii pentru a deveni asociat independent al companiei Talk Fusion, îți dăm o mână de ajutor prin posibilitatea de a deveni partener PINTEXIM, fără a necesita vreo investiție din partea ta. Vei primi din partea noastră acces limitat la serviciile companiei pentru promovarea și vânzarea acestora către potențiali clienți. Activitatea ta este monitorizată prin rapoarte periodice. Remunerația se va baza strict pe vânzările realizate, la care se adaugă un bonus de performanță. Astfel, săptămânal vei încasa în contul tău comisioanele aferente activității desfășurate.
Pachetele de servicii și comisioanele aferente sunt:
Pachetul START:
- 125$ (plătibil o singură data) + abonament lunar 20$
- 10$ comision
Pachetul EXECUTIVE:
- 250$ (plătibil o singură dată) + abonament lunar 35$
- 20$ comision
Pachetul ELITE:
- 750$ (plătibil o singură dată) + abonament lunar 35$
- 60$ comision
BONUSURI de performanță: 150$ pentru fiecare 4 pachete de servicii vândute în intervalul a 30 de zile calendaristice.
2) Asociat independent Talk Fusion (recomandat)
  Presupune să achiziționezi un pachet din cele 3 existente și instant te poți bucura de serviciile prezentate, de toate sursele de venit și bonusurile oferite de companie. Programul este flexibil, în funcție de cum ți-l organizezi, iar plata este instantă. Cu doar două vânzări făcute veniturile încep să curgă de la sine. Poate te întrebi cum este posibil așa ceva? Foarte simplu. Crearea echipei se realizează foarte ușor, fiind nevoie de minimum doi direcți pentru a beneficia de venituri. Echipa se dezvoltă de la sine fără a mai fi neapărat nevoie să te implici activ deoarece direcții tăi vor aduce și ei la rândul lor alți minim doi direcți și așa mai departe. Dar lucrul cel mai important este că vei primi persoane în echipă și de la echipa superioară, din rețeaua globală. Toți cei care cumpără aceste servicii după tine vor face parte și din echipa ta, chiar dacă nu sunt direcții tăi. De aceea este importantă poziția. Momentul să te alături este acum. Doar astfel vei beneficia de venituri substanțiale și totodată de servicii profesionale de ultimă oră. Cu puțină atenție vei observa potențialul extraordinar al acestei afaceri.
Alatură-te celei mai dinamice echipe și beneficiază de toate aceste avantaje. Fiecare dintre noi este un lider. Știm că poți, trebuie doar să îți și dorești asta.
 JOIN NOW
     
       

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu